Milyen fürdőruhát érdemes választanod?

Már lassan vége a nyárnak, de azért még mindig van belőle egy hónap! Ha strandra, vagy nyaralni mész, akkor ki kell választanod a megfelelő fürdőruhát. Cikkünkben bemutatjuk a legújabb trendeket és tanácsot adunk, hogy az alakodtól függően milyen fürdőruhát érdemes választanod.

Kétrészes fürdőruha, bikini – érzéki és divatos

A melltartóból és alsóból álló fürdőruhák a legnépszerűbbek a strandokon. Csodásan kiemelik a mellett, felfedik a hasat és a hátat, így a lehető legjobban és egyenletesen lehet lebarnulni. Csábítóak, hiszen megmutatják a női alak minden báját! 


Egyrészes fürdőruha – elegáns és karcsúsító

Az egyrészes fürdőruha mindenkinek remek választás. Azonban azoknak a hölgyeknek javasoljuk, akik nem szeretik mutogatni a hasukat, és egy kissé karcsúsítanák az alakjukat.


Azt, hogy melyik fürdőruha illik hozzád a legjobban meghatározza az alakod, hogyan oszlik el a testsúlyod. Vásárlás előtt érdemes megmérni a csípődet, ahol a legszélesebb a derekad és ahol a legkeskenyebb, valamint a mellbőségedet. A fürdőruha mérete és stílusa ezek arányán múlik.

Egy jó fürdőruha titka, hogy alakunk leginkább előnyös részére terelje a figyelmet, ettől jól nézel ki és jól is érzed magad. A számodra legjobb szín és anyag kiválasztásával kiemeled az alakod előnyös részeit és elrejted az általad kevésbé kedvelt részeket. Ahhoz a részhez, amelyet ki szeretnél hangsúlyozni élénk színt vagy mintázatot, amelyet nem szeretnél egyszínűt érdemes választanod. 

Ha világos a bőrszíned, válassz sötét árnyalatú színeket, mint például a fekete, sötétlila, sötétkék és barna. Ha sötét a bőrszíned, az élénk színek előnyösebbek lehetnek a számodra. Ha nagyobbnak szeretnéd mutatni a melledet vagy a csípődet, olyan fürdőruhát válassz, amely fodrokkal díszített azokon a részeken. Ha szeretnéd elrejteni, például a derekadat, ráncolt vagy húzott anyagot válassz.

Ne félj olyan kétrészes fürdőruhát választani, amely nem egy szett!

Határozd meg mit szeretnél csinálni a fürdőruhában. Ne vásárolj zsinóros bikinit, ha sportolni szeretnél. Nagyon hamar le fog csúszni és kényelmetlenül éreznéd magad benne. A sportfürdőruhákat gyakran úgy készítik, hogy külön tartást, karcsúságot és kényelmet nyújtsanak.

Webshopunkban biztos megtalálod a számodra legjobb választást legyen szó bármilyen stílusú (a sportos, elegáns), vagy színű fürdőruháról.

Kétrészes fürdőruhák, bikinik

Egyrészes fürdőruhák

Férfi fürdőnadrágok