Ügyfélszolgálat: +36 70 772 0227
Ingyenes belföldi házhozszállítás [21.990 Ft] felett!
  • 0
Kategóriák
Ügyfélszolgálat: +36 70 772 0227
Ingyenes belföldi házhozszállítás [21.990 Ft] felett!
  • 0
 
Ingyenes belföldi házhozszállítás [21.990 Ft] felett!
Kategóriák
Ügyfélszolgálat: +36 70 772 0227

Rólunk | weStyle.hu

Ezen az oldalon minden információt megtalálsz rólunk. Tájékozódj oldalunkról, folyamatainkról, és az általunk képviselt értékekről.

Mi az a weStyle.hu?

A weStyle.hu oldalán megtalálod számos nagy ruhamárka darabjait. Oldalunkon egy helyen gyűjtjük össze neked a legszebb darabokat, hogy neked már csak választanod kelljen. Célunk, hogy minél színesebb skálán szolgálhassuk ki a Magyar vásárlóinkat, minél magasabb minőségű ruhákkal, de legfőképp minél alacsonyabb áron. Majdnem 100 különböző világmárka outlet készleteit mozgatjuk éves szinten, több százezres darabszámban.

Milyen ruhákat találsz nálunk?

Kizárólag új, sérülésmentes, eredeti címkével ellátott termékeket forgalmazunk, melyek közvetlenül a gyártótól, vagy kizárólag hivatalos viszonteladótól származnak. Ezek az outlet kollekciók akár a gyártónál megmaradt készletek részei, akár bolti visszáruk is lehetnek, szezononként, márkánként eltérően. Ebből kifolyólag sok ruhánkon található eredeti bolti ár is, azonban vannak olyan készletek amik soha ki sem kerültek a márkaboltokba, így még a címkéjük is teljesen érintetlen.

Fontos tudnod hogy a cipők doboza, a ruhák polybag csomagolása (külső műanyagzacskója) esetenként enyhén lehet nyomódott vagy enyhén sérült, hiszen ezek a termékek már többször átutazták a világot, hogy aztán alacsony árú outlet kollekciókként landoljanak a postaládádban. A csomagolás esetleges deformálódása semmilyen esetben nem befolyásolja a termék minőségét! Ha bármelyik termékünkön bármilyen hibát tapasztalsz, azt ugyanúgy visszaküldheted mint a márkaboltban. Szállítási, fizetési és visszaküldési feltételeinkről bővebben ITT olvashatsz.

A vásárlási élmény fokozása érdekében minden márkánkhoz egyedi mérettáblázatot találsz, ami alapján a számodra megfelelő méretről könnyebben dönthetsz, és ezzel csökkentheted a visszaküldés esélyét. Ha mégis vissza kellene küldened egy nálunk vásárolt ruhadarabot, azt is könnyen megteheted – ennek feltételeiről és díjáról bővebben ITT olvashatsz.
Kínálatunk folyamatosan bővül és változik, igyekszünk minden évben új márkakapcsolatokat kialakítani, hogy a lehető legváltozatosabb termékpalettát nyújthassuk neked.

Hol érhetsz el minket?

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 – 16:30 között rendelkezésedre áll e-mailben és telefonon, így bármilyen technikai kérdéssel nyugodtan fordulhatsz hozzánk.

Miben hiszünk?

Szeretnénk csökkenteni az ökológiai lábnyomunkat, ezért termékeinket már az indulástól kezdve kizárólag lebomló csomagolásban küldjük neked, a nagyobb csomagokat pedig kartondobozban kapod. A számlád elektronikus módon küldjük, ha csak nem kéred külön nyomtatva azt.