Ügyfélszolgálat: +36 20 543 8939
Ingyenes házhozszállítás 16.990 Ft felett!
  • 0
Kategóriák
Ügyfélszolgálat: +36 20 543 8939
Ingyenes házhozszállítás 16.990 Ft felett!
  • 0
 
Ingyenes házhozszállítás 16.990 Ft felett!
Ügyfélszolgálat: +36 20 543 8939

Szállítás és Fizetés | weStyle.hu

Több információra van szükséges szállítással és fizetéssel kapcsolatban? Ezen az oldalon mindent megtalálsz.

Milyen fizetési módok közül választhatok?

Webshopunkban jelenleg bankkártyás-, PayPal-, valamint utánvétes fizetési módokra van lehetőséged. Utánvétes fizetés esetében a futárnál készpénzben, de akár bankkártyával is fizethetsz.

Milyen szállítási módok közül választhatok?

Cégünk hivatalos szállítópartnere a GLS és a DHL, így az ő segítségükkel jut el hozzád a csomag. Választhatsz hogy előre kifizeted a rendelésed, vagy utánvétes szállítást kérsz, aminek díja +290 forint. Termékeinket két külön raktárunkból küldjük, így kivételes esetben előfordulhat hogy két részletben érkezik a megrendelésed.

Mennyi a szállítási idő?

Törekszünk rá, hogy rendelésedet már a következő munkanapon feldolgozzuk, összecsomagoljuk és átadjuk a szállítópartnernek. A szállítás ideje átlagosan 3-5 munkanap, mely ünnepi időszakokban 3-7 munkanapra tolódhat.

Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítás ára 990 forint Magyarország területén belül, azonban ha 16.990 forint felett vásárolsz , a szállítás díját mi álljuk. Amennyiben az utánvétes rendelést választod, az utánvét díja +290 forint, mely a normál szállítási díjat növeli.

Mennyibe kerül a visszaküldés?

A visszaküldés díja 690 forint, amit a számodra visszautalandó összegből vonunk le, így nem kell kifizetned azt a futárnak.

Miért két részletben érkezett a csomagom?

Két különböző raktárunkból szolgáljuk ki a rendeléseket, és előfordulhat hogy az általad rendelt termékek nem ugyanabban a raktárunkban találhatók. Ilyenkor ahelyett hogy átküldenénk innen oda, ezzel hosszabbítva a szállítási időt, inkább két külön csomagban küldjük neked a megrendelést. Így hát ne aggódj ha egyszerre csak egy dolgot kapsz kézhez, hamarosan érkezik a többi is!