Ügyfélszolgálat: +36 70 772 0227
Ingyenes belföldi házhozszállítás [21.990 Ft] felett!
  • 0
Kategóriák
Ügyfélszolgálat: +36 70 772 0227
Ingyenes belföldi házhozszállítás [21.990 Ft] felett!
  • 0
 
Ingyenes belföldi házhozszállítás [21.990 Ft] felett!
Kategóriák
Ügyfélszolgálat: +36 70 772 0227

Szállítás és Fizetés | weStyle.hu

Több információra van szüksége a szállítással és fizetéssel kapcsolatban? A  legjobb helyen jár, ezen az oldalon mindent megtalálsz.
Amennyiben további kérdései lennének vagy segítségre lenne szüksége, ne aggódjon, keressen minket elérhetőségeink egyikén a hét bármely napján, munkatársaink pedig legkésőbb 1 munkanapon belül mindig válaszolnak Önnek.

Fizetési módok

Webshopunkban természetesen jelenleg választhatja az Utánvétes fizetés lehetőségét is, azonban lehetőség van az OTP biztonságos SimplePay rendszerén keresztül MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, valamint American Express bankkártyával-, a PayPal hivatalos felületén keresztül bármely elektronikus kártyával-, valamint PayPal egyenleggel is fizetni. Utánvétes fizetés esetében a GLS Futárszolgálat munkatársainál  készpénzes, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

Szállítási területek

Szállítási területeink jelenleg Magyarország-, Ausztria-, Szlovákia-, Ukrajna-, Románia-, Szerbia-, Horvátország-, valamint Szlovénia területeit fedik le, amelyeket igyekszünk folyamatosan bővíteni.

Amennyiben az Ön országában nincsenek elérhető szállítási módok, egyedi ajánlatokért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Szállítási módok

Cégünk hivatalos szállítópartnere a GLS Futárszolgálat, így minden esetben az ő segítségükkel jut el Önhöz csomagja.
Mivel nekünk az Ön kényelme az első, így nemrég kibővítettük belföldi szállítási lehetőségeinket és már nem csak otthonába, hanem akár akár az 500 belföldi GLS CsomagPONT egyikébe is rendelheti kedvenc darabjait. Fizetéskor csak válassza ki az Önhöz legközelebbi CsomagPONT-ot és már meg is van!

Fontos: Külföldi címek esetében csak közvetlen házhozszállításra van lehetőség.

Házhozszállítás módja, díja

Nem csak alacsony árainkkal, de gyorsaságunkkal is törekszünk arra, hogy kitűnjünk versenytársaink közül, így munkatársaink mindent megtesznek, hogy az Ön rendelését már a rendelés napján feldolgozzák, összecsomagolják és átadják a szállítópartnernek, így a csomag már a következő munkanapon megérkezhessen otthonába. Bár a szállítás ideje belfödli rendeléseink esetében átlagosan 1-3 munkanap, ez az ünnepi időszakokban akár 3-5 munkanapra is tolódhat. Amennyiben csomagját az 5. munkanapon sem kapta még meg, valószínűleg valamilyen probléma merülhetett fel, így kérjük mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, hogy munkatársaink mielőbb megoldást találhassanak problémájára. Külföldi rendeléseink esetében 1-2 munkanappal hosszabb szállítási idővel tudjuk vállalni kézbesítéseinket.

A szállítás ára Magyarország területén belül egységesen 990 forint , 21.990 forint feletti vásárlás esetében azonban ezt a díjat mi álljuk.
Az utánvétes rendelés egységes díja 290 Ft, mely az alap szállítási díjat terheli, amennyiben 21.990 Ft felett rendel, az utánvét díját is átvállaljuk Öntől.
Külföldi rendeléseink esetében a szállítás díja egységesen (limit nélkül) 12 €.

Visszaküldés módja, díja

Nincs megelégedve a rendelt termékkel vagy egyszerűen nem passzol a méret?

Semmi probléma! Egész decemberben 30 naptári napja van arra, hogy visszajuttassa a terméket hozzánk, mi pedig visszatérítjük az árát a fizetéskor használt bankszámlaszámra. A visszaküldés díja egységesen 990 forint, amit nem szükséges előre elutalni nekünk, ugyanis azt a visszautalandó összegből vonjuk majd le. Amennyiben további információkat szeretne megtudni a Visszaküldés menetéről és feltételeiről, csak látogassa meg a speciálisan erről szóló aloldalunkat, melyet az oldal alján találhat meg.

Fontos: postai csomagokat nincs lehetőségünk fogadni, csak az erről szóló speciális aloldalon részletezett módon visszaküldött termékeket tudjuk visszavenni.