Ügyfélszolgálat: +36 70 772 0227
Ingyenes belföldi házhozszállítás [16.990 Ft] felett!
  • 0
Kategóriák
Ügyfélszolgálat: +36 70 772 0227
Ingyenes belföldi házhozszállítás [16.990 Ft] felett!
Ingyenes belföldi házhozszállítás [16.990 Ft] felett!
Kategóriák
Ügyfélszolgálat: +36 70 772 0227

2020 legnagyobb őszi trendjei a New York-i divathétről!

divatbemutató | nlc

Még ha nem is ragaszkodsz ahhoz, hogy a legfrissebb divat szerint alakítsd gardróbodat, a New York-i divathét őszi kifutóit érdemes megnézni, hogy betekintést kapjunk arról, miket fogunk látni a következő hónapokban.

Az év előrehaladtával a legforróbb stílusok is változnak. A tervezői bemutatótermektől és a kifutóktól kezdve az utcai stílusú divatig rengeteg új hóbort felütötte a fejét ebben az évben. A mindenütt jelen lévő semleges színkombinációktól kezdve a számtalan élénk árnyalatig mindenki talál számára megfelelő színt.

Bár még korai megmondani, hogy a tömegek mely trendeket követik majd, íme 5 kedvencünk, ami felcsigázott minket!

1. Poncsó

Igen, visszatértek. A 2000-es évek elejének erőteljes újjáéledése után a poncsó visszatért 2020 őszére. A poncsók nemcsak kényelmesek, hanem abszolút stílusosak ebben az évben. Idén gyönyörű újításokkal láthatjuk őket: aszimmetrikus szegélyekkel, különleges formákkal és puha, gazdag textúrákkal. Ez a gyönyörű viselet bármilyen időjárás esetén viselhető. Rengeteg poncsó készül hímzéssel vagy akár fényes díszítéssel, rojtokkal, cipzárakkal és gombokkal.

Krémszínű poncsó

2. Műszőrme

Miért válasszunk műszőrme kabátot? Ez az anyag olcsóbb, mint az igazi szőr, de ugyanolyan elegáns és állatbarát. Nem csoda, hogy egyre többet választják az emberek a műszőrmét az igaz helyett. Hidd el, ennek az anyagnak ugyanaz a benyomása, mint valódi társának. Ebben az évben rengeteg gyönyörű műszőrme készült, és nem mellesleg tökéletes társ az igazán hűvös téli napokon!

fehér műszőrme

3. Égszínkék

Egy szín, amiért izgatottak lehetünk 2020-ban, az az égszínkék! Ez egy olyan szín, amit az utóbbi időben ritkán láthattunk a kifutókon, de most végre beépíthetjük a hétköznapjainkba. Az évszak egyik legkiemelkedőbb színkombinációja a kék színű semleges tónusok keverése a naturális barna nüanszokkal, így ötvözve az elmúlt hónapok legforróbb árnyalatait. A lehetőségek tárháza végtelen a ruhadarabok és a színek kombinációja terén.

égszínkék blúz

4. Rojtok

Az elmúlt évek csendes pezsgése után a rojtokkal díszített ruhák, kabátok 2020. őszének és télének egyik legnagyobb trendjévé váltak. Tehát a rojtok újra hódítanak! Bár a legkifinomultabb divat követőket is ijesztgeti a gondolat, hogy ezeket a rendkívül texturált, gyakran terjedelmes darabokat hogyan viseljék, biztos lehetsz benne, hogy ez valójában rendkívül egyszerű. A rojtos kabátok vagy kiegészítők nem csupán feldobják az outfiteket, hanem megtanítják, hogyan kell egyensúlyba hozni a megjelenést.

rojtos ing

5. Állatminta

Trendek jönnek és mennek, de vannak olyanok, amelyek örökzöldek maradnak, és évről évre újra megújulnak. Egyik évszakban népszerűek, másik évszakban kevésbé, de összességében elkerülhetetlenül újra megjelennek. Ebben a szezonban pedig a rengeteg trend mellett, természetesen az állatminták is kötelességtudóan visszatérnek. A legklasszikusabb színkombinációja a fekete-barna pedig tökéletesen passzol az őszi színskálába. Az állatminta viselése az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy megjelenésedet különlegessé tedd.

állatminta