Ügyfélszolgálat: +36 70 772 0227
Ingyenes belföldi házhozszállítás [16.990 Ft] felett!
  • 0
Kategóriák
Ügyfélszolgálat: +36 70 772 0227
Ingyenes belföldi házhozszállítás [16.990 Ft] felett!
Ingyenes belföldi házhozszállítás [16.990 Ft] felett!
Kategóriák
Ügyfélszolgálat: +36 70 772 0227

4+1 tipp a tökéletes bikini kiválasztásához

A tökéletes bikini mindenkinek mást jelent. Talán általánosságban elmondható, hogy emelje ki az előnyös részeket, és formálja pozitívan a kevésbé előnyös testrészeket. Persze így sem teljes a kép. Van aki azt szeretné, hogy ápoljon és eltakarjon, míg másoknak az a fontos, hogy felesleges pántoktól mentes legyen, és ne akadályozza az egyenletes barnulást. Ebben a bejegyzésben szeretnénk segíteni, hogy mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb fazont!

1. Fürdőruha kis keblekre

Bár mindenki úgy tökéletes, ahogy a természet megalkotta, sokan szeretnék bikiniben kicsit dúsabb dekoltázs látszatát kelteni. A jó hír, hogy ez könnyen megoldható: bár népszerű e körökben a push-up fazon beszerzése, de sajnos fürdőzés közben ez a klasszikus szivacsos változat elnehezül, és nem a legkomfortosabb viselete, s mi több, a vízből kiszállva sokáig víz csöpöghet a szivacsrészből. Szerencsére nemcsak a push-up modellel lehet a mellek méretét optikailag nagyítani. A nagyobb mintájú darabokkal, vagy a fodros varrással akár egy számmal is lehet pozitívan korrigálni a mellméretet. A Desigual bikini felsőrészei remek választások ehhez!

2. 100% kényelem

Számtalan oka lehet annak, hogy valaki egyrészes fürdőruhát választ: nem szereti, ha a darab túl sokat mutat, ha véletlenül kikötődik/lecsúszik, vagy sokkal optimálisabb megoldás neki, például sportolás szempontjából. Csak úgy, mint a kétrészes társából, belőle is sok-sok fazon, mintázat és méret létezik. Egy biztos: az úszódresszel kényelem és külcsín szempontjából szinte lehetetlen mellé lőni. Ha esetleg az a célunk, hogy karcsúsítson, akkor érdemes az egyszínű, vagy apró mintás designt választani. Ilyenek a Desigual egyrészes fürdőruhái, melyek a márka jellegzetes színeivel, absztrakt mintáival tuti befutók a parton.

3. Bikini a hosszú lábakért

Ki ne vágyna minél hosszabb lábakra? Ha optikailag nyújtani szeretnénk őket a fürdőruhánk segítségével, ne válasszunk olyan darabot, ami vízszintesen vágja el a lábainkat! A magas derekú és a magasan sliccelt alsók reneszánszukat élik, viseljük őket bátran! Emellett érdemes egy vékonyabb oldalpántos alsót, vagy egy megkötős darabot választani, ezek is remekül formálnak a látványon.

4. Bikini nagy keblekre

Nagyobb keblekkel rendelkezőknél a kényelem és a tartás a legfontosabb szempont bikini vásárláskor. Fontos, hogy a túlnyomóan szivacsos forma helyett egy mellben jól szabott, kosárméretre is számozott bikinit válasszunk. Ez a folyamat nem különbözik sokban a megfelelő melltartó kiválasztásától, ahol szintén nagyon fontos, hogy ismerjük a pontos mellméretünket. Ezek a Triumph bikinik tökéletesek, ha plusz támogatásra van szükségünk!

+1 Fürdőruha online

Ne csak a fazonokról beszéljünk, hanem a beszerzésről is! Az üzletek előnye a próbálhatóság, bár érdemes a higiéniai szabályokat fokozottan betartani, és szigorúan alsóneműre, vagy inkább rövidnadrágra próbálni a bikinit. A webáruházakban nincs ilyen probléma, szinte biztosak lehetünk, hogy nem próbálták fel előttünk a darabot. A webshop előnye még a nagyobb fazon és méretválaszték, mely garantálja, hogy egyedi fürdőruhánk biztosan nem jön velünk szembe a strandon. Ha olyan weboldalról rendelünk, ahova gond nélkül vissza lehet küldeni a nem megfelelő darabot, akkor teljesen rizikómentessé tehető a vásárlás. A weStlye.hu-n minden feltétel adott egy Desigual fürdőruha vagy Triumph bikini rendeléséhez, reméljük, megtalálod a kedvencedet!

Fürdőruhát keresel? Ide kattintva éred el az aktuális fürdőruha és bikini választékunkat!