Ügyfélszolgálat: +36 70 772 0227
Ingyenes belföldi házhozszállítás [16.990 Ft] felett!
  • 0
Kategóriák
Ügyfélszolgálat: +36 70 772 0227
Ingyenes belföldi házhozszállítás [16.990 Ft] felett!
Ingyenes belföldi házhozszállítás [16.990 Ft] felett!
Kategóriák
Ügyfélszolgálat: +36 70 772 0227

5 őszi dzseki aminek a szekrényedben a helye!

Pár héten belül beköszönt az ősz, és készíthetjük elő az átmeneti ruhatárunk. Ideje elcsomagolni a bikinit, és elővenni a nagy kötött pulóvereket. Ha nem esik jól a gondolat, hogy a lenge nyári ruhákat melegebbekre kell cserélni, jusson eszedbe mi a legjobb dolog az őszben: a szebbnél szebb átmeneti kabátok és dzsekik. Ki az aki nem szeret egy angol “trench coat”-ot, vagy egy bomber dzsekit?
Összegyűjtöttünk pár “must have” darabot, amit mindenképp be kell szerezz ha még nem tetted meg.

1. Farmer dzseki

Ez az a kabát, amit szerintünk már minden nő beszerzett magának, örök és állandó darab. A farmer kabát könnyen kombinálható sportos és elegáns ruhákkal, a fehértől elkezdve a színes darabokig, és természetesen a farmer minden árnyalatában jól mutat.

farmer kabát

2. Bomber dzseki

Az amerikai filmekből már mindenki által ismert egyetemi kabátok mellett, az elmúlt pár évben a bomber dzseki volt a legkeresettebb és legnépszerűbb felsőruházati cikk. Nem csak rendkívül kényelmes, hanem laza de mégis igényes, stílusos megjelenést kölcsönöz. 

bomber dzseki

3. Motoros dzseki

A testre feszülő, rövid, aszimmetrikus motoros kabát bebizonyította hogy az elmúlt évszázad egyik legidőtlenebb kabátja. A motoros dzseki az egyike azoknak a transz szezonális daraboknak, aminek nincs kimondott időszak a vásárlására. A havas hideg téli napoktól eltekintve, ezt a kabátot télen, ősszel vagy tavasszal, de akár még egy hűvösebb nyári estén is fel tudod kapni.

motoros dzseki

4. Pufi dzseki

Egy időben a világ legcikibb dolga volt, ha pufi dzsekit hordott az ember, de mára szerencsére a praktikumot kedvelő tervezők újragondolásának, kedvelt viselet lett. Amellett hogy ez a típus is könnyen párosítható dekoratív és lezser ruházattal is, nagyon komfortos viselet, és rendkívül meleg tud lenni.

pufi dzseki

5. Széldzseki

A széldzsekik a legpraktikusabb szabadtéri viseletek közé tartoznak, és mindenféle kültéri tevékenységhez használhatod őket. Alapvető céljuk magától értetődő – elzárják a szelet a testedtől, de mondhatni ugyan ekkora jelentőséggel bír az is, hogy trendi. A legjobb széldzsekik könnyűek, rugalmasak és gyakran élénk színűek, sokszor használják futók, túrázók, de hétköznapi viseletnek is egyaránt megfelel.

széldzseki

Bármilyen stílusú őszi dzsekit szeretnél, megtalálod nálunk a weStyle webshopban!