Ügyfélszolgálat: +36 70 772 0227
Ingyenes belföldi házhozszállítás [16.990 Ft] felett!
  • 0
Kategóriák
Ügyfélszolgálat: +36 70 772 0227
Ingyenes belföldi házhozszállítás [16.990 Ft] felett!
Ingyenes belföldi házhozszállítás [16.990 Ft] felett!
Kategóriák
Ügyfélszolgálat: +36 70 772 0227

Desigual a színes egyéniségeknek!

Desigual a színes egyéniségeknek!

Tudtad, hogy a Desigual azt jelenti spanyolul, hogy MÁS MINT A TÖBBI? Mindegy, hogy ruha, kabát, cipő vagy farmer, biztos lehetsz benne, hogy már messziről hirdeti hogy Te nem állsz be a sorba! Imádnivaló színei, formái feldobják a napodat és vidámságot hoznak a szürke hétköznapokba. Mondanivalója egyszerű: Légy boldog ma is!

A márka története szinte mesébe illő. Adott egy svájci származású fiatalember, Thomas Meyer, aki 20 évesen Ibizán trikókat kezdett árulni a tengerparton. Egyszer sikerült nagyon olcsón 3000 darab használt farmerhoz jutnia. Sajnos mégsem volt olyan nagyszerű az ötlet, mint elsőre tűnt, mivel az egész a nyakán maradt, de Thomas nem adta fel: szétvágta a nadrágokat, és a darabokból vagány farmerdzsekiket varrt. Ez bomba ötletnek bizonyult, annyira, hogy meg is született belőle az új márka, a Desigual.

Desigual ruha

A Desigual ruhái igazán különlegesek. Vagy egy nagy motívumra épül a stílusuk, vagy több, különböző minta kombinációjával érik el a színesen is egységes hatást. Előnyük, hogy minden évszakban jól kihasználhatóak, harisnyával és napszemüveggel is tökéletesek. Ezeknek a különleges ruháknak a stílusa kortalan! Ha valaki megtalálja az egyéniségéhez legjobban passzolót, akkor évekig a ruhatára éke lehet.

Desigual cipő

A Desigual cipő megkönnyíti a stílusos öltözködést rohanós napokon is. Kapj fel egy egyszerű farmert egy fehér pólóval és egészítsd ki egy imádnivalóan különleges Desigual cipővel, szandállal vagy papuccsal! Kényelem és egyediség jellemzi a márka stílusát cipők terén is. Nem hiszed? Pillants rá a Desigual cipőire itt!

Desigual kabát

Vannak praktikus darabok, és vannak, amikbe szinte szerelmesek leszünk. Egy Desigual kabát biztosan a nagy Ő kategóriába tartozik. Téli kabát vagy farmerkabát: aprólékos gonddal kitalált stílusa mellett senki nem tud szó nélkül elmenni. Ha egy örök darabra vágysz, akkor ne gondolkodj sokat, szerezz be egy Desigual kabátot!

Desigual akciók

Mi is lehetne fantasztikusabb érzés, amikor megtaláljuk álmaink Desigual ruháját az eredeti árnál sokkal olcsóbban? Nézz szét webáruházunkban, ahol eredeti, címkés Desigual darabokat találsz folyamatos akcióban! Psszt! Még azt is megsúgjuk, hogy ha feliratkozol a hírlevelünkre, akkor időnként kedvezmény kuponakat küldünk, amivel még kedvezőbb árakon vásárolhatsz!

IDE kattintva szerezheted be a különleges Desigual ruhákat, cipőket és kabátokat az eredeti ár töredékéért!

Desigual mértezés

A Desigual méretezése egy picit eltér a Magyarországon általánosan használttól. A csalódás elkerülése érdekében érdemes rendelésnél egy-két számmal nagyobbat választani. Pontos méretekért nézzétek meg az alábbi táblázatot: